Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

Ezen az oldalon a modulok készítésével kapcsolatos technikai információkat, fotókat szeretnénk megosztani. igyekszem részletfotókat közzétenni azokról a technikai megoldásokról, amelyeket a szabvány alapján megvalósítunk.

Egyelőre tematikailag nem rendezem a gyűjteményt, az egyes klubnapok alkalmával megvalósított megoldások ötletadó jelleggel kerülnek fel az oldalra.

 

2013 november8-9-i klubnapok:

 

Dani és Máté jóvoltából két 1m-es egyenes modulra felszerelésre kerültek az új, banándugó-banánhüvely rendszerű elektromos betáplálópontok.

Ezzel feleslegessé válnak a facsipeszek, és a kilógó csatlakozóvégek miatt sem kell aggódni pakolásnál.

...

 

Én se voltam tétlen, a tavaly megsérült 90 cm-es elemen rendbehoztam a modulvéget, a képen a száradó ágyazat látszik az új sínanyaggal, sínfestés pótlása a következő alkalommal:

 

Amíg az ágyazat száradt, tétlen idegsejtjeimnek elborult ötlete támadt:

Nu, sto éta...?

alakul...

kész a sínkötés :-).

 

2014 januári klubnapok

 

A január eléggé szerencsétlenül indult, jómagam egy részét a győri kórház vendégszeretetében töltöttem, a fennmaradó időt meg otthon, az ágyat nyomva. Szerencsére a klub már több mint 15 éves, így az egykori gyerekklub résztvevői mára felnőttek. Az egyikük-Szilágyi Dani, illetve a jelenleg egyfős eleve felnőttként jelentkezett klubtag (Árki Zoli) felváltva kisegítettek, azaz megtartották a mai ifjaknak a pénteki összejöveteleket. Ezúton is köszönet érte.

Dani mint "elfoglalt" klubvezető...:-)

Pápista Máté feladata a balesete után rekonstruált őrházi kút visszaszerkesztése a terepre

A munkaigényesebb, törékenyebb tereptárgyak ( elsősorban épületek, sürgönyoszlopok) védelme érdekében a modulon csak egy sztirol alaplemez kerül rögzítésre, erre helyezzük fel a kiállítás idejére magát az épületet. Az eredeti kútnak még nem volt ilyen alaplemeze, ez is lett a veszte, egy pakoláskor a feldőlő modulelem maga alá temette és összetörte. a fenti képen a sztirol alaplemez rögzítése, lent már a helyére került kút látszik.

Kút 2.0 verzió. Az eredeti szerkezetnek csak a teteje maradt épségben, a többit újra kellett szerkeszteni...

NOHABmérgezés - Ákos, aki 7 hónap híján maradt le a legifjabb klubtag titulusáról, gyűjteménye legújabb svédacél darabjával. (az egy főre eső M61-es modellek számában viszont vezet)

A fotókat Sárközi Gergely klubtagunk készítette. További fotók a:

https://skydrive.live.com/?cid=3DAB6FC495FFCC68&id=3DAB6FC495FFCC68!231#cid=3DAB6FC495FFCC68&id=3DAB6FC495FFCC68!243&v=3

c. link alatt

 

2014 október 3-a

 

Anyaggyűjtés a Bakonybánk 2.0 projekthez:

 

Íme a kisvasút nyomvonala. Ákos remélem elégedett lesz vele, elkezdheti berajzolni a 60-as évekből származó légifotóba...

 

 

 

Szerkesztés alatt

 

 

 

 

 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!